contact Parcs Iasi

   +40 232/270 780  

   +40 232/274 469

adresa de email

    office@parcs.ro

    vanzari@parcs.ro

               Parcs

acces parcs

                     

Compania PARCS produce începând din 1992, pe bază de proiecte proprii, utilaje și echipamente tehnologice pentru servicii publice.

Alături de cisterne pentru spălatul sau stropitul străzilor, mașini de spălat și igienizat pubele și containere de gunoi, producem utilaje pentru vidanjare și curățat rețele de canalizare, într-o strânsă colaborare cu firma KAISER MORO-Italia.

Folosim pompe de vid cu palete, cu lobi sau cu inel de apă mărcile KAISER MORO, ROBUSCHI, pompe de apă de înaltă presiune mărcile PRATISSOLI, URACA sau SPECK, transmisii intermediare OMSI sau PZB și sisteme de filtrare pentru reciclare KLASS-FILTER-Germania.

Suprastructurile sunt proiectate, fabricate și autorizate RAR pentru a putea fi montate pe orice tip și marcă de autoșasiu.

Experiența de aproape 30 ani în domeniu ne ajută să asigurăm consultanță potențialilor clienți pentru optimizarea soluțiilor constructive în vederea reducerii costurilor în investiție și exploatare dar și să proiectăm și să executam produse care să respecte exigentele solicitate de clienți prin caiete de sarcini.

 

ISO14001 Autorizare RAR ISO9001

    diploma diploma diploma diploma diploma

Trimite